Начало Статии Видео Съвети Връзки Инфо Уеб дизайн. Онлайн маркетинг и реклама
 • Антиоксидант – какво всъщност е това?

  Навсякъде в козметичните реклами, в етикетите на кремове, натурални сокове и какво ли още не, се чете една и съща дума – антиоксидант. Всеки знае, че това е нещо полезно, но замисляме ли се какво реално представлява? Тази статия има за цел да хвърли малко повече светлина върху антиоксидантите, тяхната структура и действие.

  прочети цялата статия

 • Досиетата „Е“ - антиоксиданти и киселинни регулатори

  Когато мазнините, маслата и витамините в храните си взаимодействат с кислорода от въздуха съвсем естествено започват да гранясват, появява се неприятна миризма и храните се развалят. Тези процеси се засилват още повече под влиянието на съпътстващи фактори като излагане на светлина и топлина. За да се предотвратят, или поне забавят, в състава на храните и напитките се включват антиоксиданти. Те се използват по подобен начин като консервантите, тъй като също като тях, играят ключова роля за удължаване срока на годност и помагат за подобряване вкуса и вида на храните.

  прочети цялата статия

 • Храни, богати на антиоксиданти

  Храните, които са богати на антиоксиданти са жизненоважни за цялостното ни функциониране. Тези „магични” храни подобряват не само здравето ни, но увеличават и жизнените ни сили. Те са най-здравословни и най-питателни. Антиоксидант е название, дадено на група елементи, които предпазват човешките клетки от повреждане, обикновено причинено от свободните радикали. Те могат значително да накърнят имунната ни система.

  прочети цялата статия

 • Антиоксиданти и свободни радикали – част 1

  Антиоксидантите са интимно ангажирани в предотвратяването на клетъчните увреждания - общата пътека за рак, стареене и различни заболявания. Научната общност започна да разкрива някои от мистериите около тази тема. Спортистите имат голям интерес, поради опасения за здравето и перспективата за повишаване на ефективността и / или възстановяване от физически упражнения. Целта на тази статия е да служи като ръководство за начинаещите за това какво всъщност представляват антиоксидантите и за кратко да преразгледа тяхната роля във физическите упражнения и общото здраве. Това, което следва, е само върхът на айсберга в нашата динамична и интересна тема.

  прочети цялата статия

 • Храните - антиоксиданти

  За да постигнем оптимално здраве, трябва да приемаме повече храни-антиоксиданти.

  Те са от съществено значение за нас, защото ни защитават от болести, помагат в борбата със свободните радикали в организма и забавят процеса на стареене. Антиоксидантите съдържат бета-каротин, витамин А, селен, витамин Е, витамин С, полифеноли и флавоноиди.

  прочети цялата статия

 • Астаксантин – един от най-мощните антиоксиданти за борба със стареенето

  Всички ние, които се интересуваме от поддържане на здравето чрез естествени методи, сме чували за антиоксидантите и техните здравословни предимства. Този път решихме да разбулим мистерията около един не толкова познат антиоксидант – астаксантин. В крайно време се заговори за него и ние се разровихме да разберем точно как може да подпомогне доброто ни здравословно състояние. Оказва се, че той е 550 пъти по-мощен от витамин Е и се бори с възрастта по възможно най-ефективния начин.

  прочети цялата статия


 

 

 


/ BG / RU / RO / ES / NL / SI / AT / HU / BE / IE / CH / SC / EN / CZ / TR / IT / FR / DE / PL / HR / FI / DK / NO / SE / MT / LV / LT / EU / RS / GR / MK /

/ Seo оптимизиране / Оптимизиране за търсачки / Фирмен сайт / Seo оптимизация / Преводи / Афилиейт / Онлайн маркетинг /
/ Уеб сайт цена / Уеб сайт цени / Уеб сайт ниски цени / Уеб сайтове ниски цени / Изработка на сайт / Фирмен уеб сайт /
/ Уеб дизайн / Графичен дизайн / Сео оптимизация / Сео оптимизиране / Интернет маркетинг / Онлайн реклама / Marketing /
/ Афилиейт маркетинг / Афилиейт програма / Маркетинг и реклама / Маркетинг / Реклама / Превод на уеб сайт / Reklama /
/ Интернет реклама / Социални мрежи / Превод на сайт / Изработка на сайт / Изработка на уеб сайт / Афилиейт мрежа /
/ Онлайн магазин / Рекламен сайт / Рекламен уеб сайт / Онлайн бизнес / Реклама в интернет / Маркетинг в интернет /
/ Affiliate / Affiliates / Affiliate program / Affiliate marketing / Оптимизация за търсачки / Маркетинг в социалните мрежи /
/ Mia Design / Графичен дизайн / Лого дизайн / Предпечатна подготовка /


/ Начало / Статии / Видео / Съвети / Връзки / Инфо /

Зъболекарски услугиWWW.ANTIOXIDANTI-WPB.FREE.BGСтоматологичен център